LES FAMÍLIES DELS BARRUFETS BLANCS ENS EXPLIQUEN ELS SEUS OFICIS

La mare de l’Arnau (Carol), ens ha vingut a explicar la seva feina, ella és científica i ens ha explicat una munt de coses sobre els minerals.

En Ferran, que ja és de la família, ens ha explicat l’ofici de cambrer i després els barrufets han muntat un restaurant. Tota una experiència! 😉

La mare d’en Sergi ens ha explicat el món de l’estètica, què fan, com ho fan i fins i tot ens ha fet un massatge! ah i també ens ha pintat les ungles. Molt divertit!

La mare de l’Olívia, ens ha explicat com funciona una botiga de joguines. També ens ha portat diferents joguines per tal de classificar-les entre tots i totes! Moltes gràcies!

La mare de l’Abril és periodista, i ens ha explicat en què consisteix la seva feina d’una forma molt didàctica. També ens ha portat contes per consultar i els mateixos barrufets s’han convertit en periodistes!

La mare de l’Elna treballa com a educadora social, i ha vingut a la classe dels barrufets a informar-nos que tots tenim drets i que s’han de respectar. També ens ha explicat un conte sobre els drets dels infants i hem fet pancartes a la classe per poder manifestar-nos i defensar els drets els infants!

 

La mare de la Mei és perruquera i ha vingut a la classe a ensenyar-nos en què consisteix la seva feina. Ha vingut amb les seus estris i ha pentinat a tots els barrufets i les barrufetes! Ens ha deixat guapíssims!

La mare de l’Ari treballa en un banc, i ha vingut a la classe a explicar-nos com funciona tot plegat. Finalment hem pogut muntar un banc a la classe i diferents botigues! Ha estat molt interessant!

La mare d’en Nil, ha vingut a explicar-nos el que més li agrada de tot, i és córrer per la muntanya, també ens ha ensenyat els trofeus que ha guanyat i tot el que necessita per fer les seves curses. Després hem anat al gimnàs i ens fet una classe d’educació física! 1,2,3! que no pari el ritme!

àlbum de fotos

Anuncis