RECOMANACIONS GENERALS

combinado

HORARIS

El curs escolar començarà el dilluns 12 de setembre, l’horari serà de 9:00h a 12:30h i de 15:00h a 16:30h, tret de l’alumnat de P3 que tindrà una entrada progressiva.

ENTRADES I SORTIDES

L’entrada dels alumnes d’ Educació Infantil i Primària es farà pel carrer Rector cantonada Agustí Montal. Els nens i nenes d’Educació Infantil els podeu acompanyar fins al seu badiu i els de Primària entraran i pujaran sols a les seves classes.
La sortida d’alumnes d’ Infantil es farà pel carrer Rector cantonada Agustí Montal i la sortida dels alumnes de Primària es farà per l’Avinguda Martí Pujol.

La porta d’ E. Infantil només restarà oberta en horari d’entrada i sortida d’alumnes. Al llarg del dia estarà tancada. Totes les gestions fora d’aquest horari així com alumnes que arribin amb retard s’atendran per la porta principal del Centre, l’Avinguda Martí Pujol. Quan un alumne arribi tard, tant al matí com a la tarda, s’ha d’esperar a la porta principal que es tornarà a obrir a les 9:15h i a les 15:15h

ESMORZARS

Cal portar esmorzar (entrepà, galetes, magdalenes…). Recomanen que no s’abusi de la xocolata ni de les pastes prefabricades. No portar begudes ni iogurts.
A Educació Infantil l’esmorzar ha d’anar dins d’una bossa de roba, amb got de plàstic i tovalló de roba tot amb el nom. No han de portar cartera ni motxilla.
La quantitat no ha de ser exagerada. Només el que cadascú necessiti per alimentar-se.

ANIVERSARIS I SANTS

Us demanem que aneu amb compte amb el que porten els nens i nenes per a les celebracions. Hi ha bones alternatives a les desaconsellables bosses de dolços: pastes, galetes, talls de coca,… Controleu, igualment, les quantitats. De les diferents possibilitats, cal que només n’escolliu una.

BATES

Tothom ha de portar bata a l’escola. Aquesta ha de tenir nom i veta llarga per tal de poder penjar-la.

A Educació Infantil, ha de ser cordada al davant, amb goma al puny i el nom del nen o la nena al davant.
El dilluns han de portar dues bates: la de la classe i la de tallers. La bata de la classe se l’emportaran a casa el dimecres i el divendres. Els nens i les nenes que es quedin a menjador, cada dia.
La bata de tallers cal que sigui folgada i només se l’emportaran quan l’hagin utilitzat i caldrà que la tornin a portar el dilluns següent.

Cal marcar i posar vetes a totes les peces de roba de posar i treure: bates, abrics, anoracs, roba de gimnàstica, etc.

ROBA I CALÇAT

Cal que la roba i el calçat que portin siguin còmodes per tal de facilitar l’autonomia dels nens i les nenes. És millor que portin pantalons sense pitet, ni tirants i amb botons fàcils de cordar. El mateix amb les faldilles, que siguin amples i fàcils de pujar i baixar.
Tota la roba d’abric que portin (jaquetes de xandall, anoraks, abrics, impermeables, gorros, guants i bufandes) ha d’anar marcada amb el nom i dur una veta llarga per poder-la penjar.
Les vambes, millor que portin “velcro”.
Quan les/els mestres ho diguin, cal que portin una jaqueta vella per sortir al pati.

MATERIAL

Es recomana no portar joguines de casa ni llaminadures per als amics i/o amigues.
Quan necessitem algun material de treball us ho comunicarem per escrit o bé de paraula per mitjà dels nens i les nenes. En principi us heu de creure el que us demanen, és bo que s’acostumin a ser responsables.

MEDICAMENTS, CURES I HIGIENE

Per curar els nens i nenes ens és permès d’utilitzar aigua i sabó. No podem donar medicaments sense recepta mèdica. Cal que ens indiqueu el nom, l’hora i la dosi, quan sigui necessari fer-ho.
Tenint llémenes o polls no han de venir a l’escola. Tampoc si tenen alguna malaltia contagiosa (conjuntivitis, varicel·la,…)
Si voleu més informació sobre els polls cliqueu aquest enllaç.

ASSISTÈNCIA

S’ha d’avisar la mestra o el mestre quan algun nen o nena no pot venir a l’escola, ja que al passar llista es comenten les incidències. Qualsevol falta d’assistència s’haurà de justificar per escrit.

RELACIÓ PARES/MARES-MESTRES

A començaments de curs hi haurà una reunió de classe on s’explica els objectius i organització dels curs.
Al llarg del curs tindrem una entrevista amb els pares de cada alumne/a per comentar-ne l’evolució personal, social i d’aprenentatge. L’entrevista pot ser sol·licitada per la mestra o pels pares sempre que ho considerin necessari.
Dos cops l’any rebreu els informes de l’alumne/a explicant l’evolució personal, social i d’aprenentatge. Els pares heu de retornar a l’escola, el resguard de l’informe signat.