DSCN2338

Des dels seus inicis, l’escola Jungfrau ha realitzat l’activitat de les colònies tant a infantil com a primària.

Colònies a Primària

Els objectius principals de les colònies són: convivència, contacte amb la natura i el patrimoni, autonomia, servei, experimentació, coneixement, gaudir.  Segueix essent un objectiu que els nanos trepitgin un arrossar, que es passegin sobre la catifa de fulles grogues a la fageda, que olorin la gespa humida, que acaronin i cuidin animals, que observin els flamencs a cops de pedal i amb el vent de cara, o que escoltin el silenci del Croscat envoltat de boira al matí. I segueix essent un objectiu encara més imprescindible cohesionar el grup, compartir, respectar i adaptar-se als ritmes de la majoria, participar, experimentar, conviure. Els dies de colònies són de 3 dies en els cursos baixos i de 4 als superiors. La filosofia de l’escola és que a les sortides, excursions i colònies hi han d’assistir tots els nens i nenes de la classe, sense discriminacions per raons econòmiques. Totes les sortides comprenen unes activitats prèvies a les classes, un treball «de camp», i el treball posterior.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Colònies a Educació Infantil

DSC_0038

Els nens i nenes d’Educació Infantil fan les colònies a l’escola. Aquestes són unes jornades lúdiques en les quals els nens/es d’infantil comparteixen experiències i vivències amb els seus companys/es dels altres nivells de la mateixa etapa, barrejant els nens/es de P3, P4 i P5.

dsc_0228

Sempre s’intenta escollir un tema que sigui motivador i que engresqui als nens/es: els indis, els pirates, el circ, els Gegants de la Jungfrau, personatges concrets o d’actualitat…. I es realitzen una sèrie d’activitats escollides pel seu caràcter lúdic: gimcana de jocs i de pistes, pastetes de sorra i aigua, guerres d’aigua amb globus, xeringues, galledes… muntatge de piscines per banyar-se i la cloenda final, una festa de l’ escuma.

Són dies molt esperats i viscuts! On es trenquem rutines i el més important és compartir i gaudir aprenent junts. Què bé ens ho passem banyant-nos a les piscines!!!!

Llistat de cases de colònies de Primària 

1r Can Clarens, Vallgorguina 

22, 23, 24 de maig 2019

clarens

2n. Mas Muxach, Brunyola, Santa Coloma de Farners.

22, 23, 24 de maig 2019

3r El molí de la Riera, Sant Pere de Torelló

22, 23, 24 de maig 2019

moli sa riera

4t Orriols, Castellar de N’Hug

22, 23, 24 de maig 2019

Orriols

5è casa Vallclara, (Tarragona)

21, 22, 23, 24 de maig 2019

6è La Canova, La Garrotxa i Estany de Banyoles

8, 9 de novembre de 2018

canova

àlbum de fotos

6è Casa Amadeo, Poblenou, Delta de l’Ebre

21, 22, 23, 24 de maig 2019

captura-de-pantalla-2016-03-23-a-les-19-29-54

Clica aquí per llegir la circular

Anuncis